Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  

ProOrder - Doesn't load 10/8/2019

Question

Anyone else having issues with ProOrder right now, during the weekend 10th and 11th of Aug?

ProOrder doesn't seem to connect.

Share this post


Link to post

16 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Yes - I am having same issue, states " You are temporarily disconnected" and reconnection has been looping for 2 days.

I have sent an email to ProRealTime but maybe IG helpdesk can help?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
  • 0

Yeah, same situation here. I think this is the connection on the IG side.

Share this post


Link to post
  • 0

Yeah this is really bad for me , cuz i analysis  and tweak my system for the coming week. and now i cant do so and it will be using my last week system.

 

By the way I have called IG, their response is that their IT does not work on SUN , and if it still doesn't work tomorrow then I should call in again.

I hope they upgrade to PRT V11 asap. cuz as IG users we are still using V10.3 

I do understand that system maintenance have to be done during weekend. 
I wonder if IG or PRT could inform us if they do maintenance during weekend and timing. or maybe just post as a notice on their website so that users like us will be in the know of system upgrade/maintenance and wun be kept in suspense 

  • Sad 1

Share this post


Link to post
  • 0

Yeah, pretty poor not to inform customers of any maintenance. I do a bit of analysis on weekends too.

Share this post


Link to post
  • 0
Posted (edited)

Looking back on previous ProOrder issues, it does appear that maintenance is carried out on weekends but not communicated in any way to users....very poor to say the least when we all do tweaking and backtesting of our systems on weekends!

Edited by FFS_Daytrader

Share this post


Link to post
  • 0

I am having the same problem here in HK, I called IG support and got the same result as your guys, I could not find any maintenance schedule here and there, and during WEEKEND, on one can give real answer and need to wait for them to work on MONDAY, if so why they do main on SAT/SUN? I have system pending to be activated before market start, what can I do? (Demo account is OK by the way)

Share this post


Link to post
  • 0

Monday the 12/08/19 - still down... Pretty bad... This doesn't look like a maintenance issue.

Share this post


Link to post
  • 0

I also sent email to PRT on its website. since ytd (11/08/19) afternoon , till now no reply. (I understand that it is a sunday thou)

 

Now having live chat with IG helpdesk.

Share this post


Link to post
  • 0

Our autotrading has been disconnected. as my systems did not start as ususal

.

Share this post


Link to post
  • 0

Update : systems in autotrade is still up and running after looking in the trading platform. Emails notification not receive which is why i thought it did not start.

Share this post


Link to post
  • 0

Just been told on Live Chat that the issue has been escalated to ProRealTime

Share this post


Link to post

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×