Jump to content
  • 0

Trade is Disabled??/ Live Account - HOW TO FIX!!


AustinO

Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • image.png

  • Posts

    • Kucoin referans kodu: " QBSTNYUF " benzersiz bir koddur. Bu referans kodu ile Kucoin'e kayıt olarak en yüksek komisyon indirimi kazanabilirsiniz. Kucoin'de referans kodu, referans olan her kullanıcı için özel olarak oluşturulur ve sınırsız sayıda kullanıcıyı davet etmek etmek için kullanılabilir. Seyşeller merkezli Kucoin, dünyanın en güvenilir kripto para borsaları arasında yer almaktadır. Bunun yanında kullanıcı sayısı en yüksek ilk 5 borsadan biridir. Kucoin en yüksek referans kodu %20 komisyon indirimi sağlamakla birlikte üyelik bonusu kazanmanıza da olanak sağlar.
    • Bybit referans kodu kutucuğuna " TR1923 "  yazarak Bybit borsasına en iyi referans kodu ile kayıt olun.  Kripto para borsaları, referans kodları aracılığıyla kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu kodlar, genellikle mevcut kullanıcıların yeni kullanıcıları borsaya davet etmeleri durumunda verilmektedir. Bybit referans kodu ise, kullanıcıların yeni kayıt olan kişilere sunduğu bir davetiyedir. Bu kodu kullanarak, yeni kayıt olan kişiler, borsaya katıldıklarında çeşitli avantajlardan faydalanabilirler.
    • MEXC referans kodu "mexc-1944" olarak belirlenmiştir. Bu kod %30 ile en yüksek işlem ücret iadesini kapsar. Güncel dönemde mexc referans kodu olarak "mexc-1944" belirlenmiştir. Bu kod %30 ile en yüksek işlem ücret iadesi özelliği taşır. Referans koduyla yeni üyelerin platforma katılmasını teşvik eden kişi, genellikle çeşitli avantajlardan faydalanabilir. Bu avantajlar, ödüller, indirimler veya diğer promosyonlar olabilir. Bu nedenle, birçok kişi aktif bir referans kodu kullanarak platforma üye olmayı tercih eder. 2018 yılında kurulan MEXC, yüksek performans ve muazzam sayıdaki emirleri eşleme motoru teknolojisini kullanan merkezi bir borsadır.
×
×
  • Create New...
us