Jump to content

Transfer to ISA account


Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • image.png

  • Posts

    • Gate io Referns Kod: “3930511” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip Gate io referns kod udur. Gate io kripto para borsasına kayıt olurken “Referns Kimliği” yazan yere “3930511” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 100'dür. Ayrıca 6666$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası Gate io Referns Kod: “3930511” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen Gate io borsasına: “3930511” referns kod u ile kayıt olun.
    • MEXC Referns Kod: “mexc-rb” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip MEXC referns kod udur. MEXC kripto para borsasına kayıt olurken “Davet Kod u” yazan yere “mexc-rb” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 100'dür. Ayrıca 1000$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası MEXC Referns Kod: “mexc-rb” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen MEXC borsasına: “mexc-rb” referns kod u ile kayıt olun.
    • Binance Referns Kod: “VO2P1RYP” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip Binance referns kod udur. Binance kripto para borsasına kayıt olurken “Referns Kimliği” yazan yere “VO2P1RYP” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 116'dır. Ayrıca 600$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası Binance Referns Kod: “VO2P1RYP” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen Binance borsasına: “VO2P1RYP” referns kod u ile kayıt olun.
×
×
  • Create New...
us