Jump to content

MT4 setup and access on IG


Joelonline786

Recommended Posts

6 hours ago, Joelonline786 said:

Hi,

I just opened =MT4 account on IG , but struggling to log into it, not sure which one is user or login id and password, tried my IG account access details, did not work, please help ASAP.

 

regards

 

joel

Hi @Joelonline786,

Once you MT4 account created it should appear in the list of accounts on the My IG dashboard. 

Your login would be the MT4 ID which is usually composed of five digits.

Are you able to locate your MT4 ID ?

Thank you - Arvin

Link to comment
5 hours ago, globetrotter said:

Hi Arvin

Just opened a demo account but could not fugure out the way how to add an MT4 account. Could youn give me a hint please?

Tibor

Hi @globetrotter.

You can sign up for a MT4 demo account from this link below:
https://www.ig.com/uk/trading-platforms/metatrader-4/mt4-demo-account#create

If you already have the MT4 platorm you can create a demo account by Clicking on file > Open an account > Select IG-Demo > Click Next > Select New Demo Account > Enter Details > Finish

I hope that it helps !

All the best - Arvin

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • image.png

  • Posts

    • Gate io Referns Kod: “3930511” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip Gate io referns kod udur. Gate io kripto para borsasına kayıt olurken “Referns Kimliği” yazan yere “3930511” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 100'dür. Ayrıca 6666$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası Gate io Referns Kod: “3930511” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen Gate io borsasına: “3930511” referns kod u ile kayıt olun.
    • MEXC Referns Kod: “mexc-rb” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip MEXC referns kod udur. MEXC kripto para borsasına kayıt olurken “Davet Kod u” yazan yere “mexc-rb” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 100'dür. Ayrıca 1000$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası MEXC Referns Kod: “mexc-rb” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen MEXC borsasına: “mexc-rb” referns kod u ile kayıt olun.
    • Binance Referns Kod: “VO2P1RYP” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip Binance referns kod udur. Binance kripto para borsasına kayıt olurken “Referns Kimliği” yazan yere “VO2P1RYP” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 116'dır. Ayrıca 600$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası Binance Referns Kod: “VO2P1RYP” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen Binance borsasına: “VO2P1RYP” referns kod u ile kayıt olun.
×
×
  • Create New...
us