Jump to content
  • 0

Notional value LIVE on WTP


MongiIG

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi,

This is fantastic, I was thinking it would be great to see the full exposure especially if an asset price were to drop to zero as worst case to make sure I hadn't overstretched on a bet.

Thanks for adding!

However, the current calculation is based on "SIZE" * "LATEST" price. Where a bet is making a running profit, the notional value will be wrong from an exposure perspective because it is using the "latest" price?

eg a bet of £1 is placed on asset X at opening price of 100. If the latest price drops to 90, then I have a running loss of £10 ("running" being the key word here).

The current notional value will be calculated as 1 * 90 = £90. But this is not my exposure, it's actually £100 should the asset price drop to zero.

Ditto for bets making a running profit - here the exposure against the opening bet will be stated as higher because it's taking into account the "running profit". 

Could the calculation for the notional value be based on opening price instead of latest price please?

 

Many thanks!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • image.png

  • Posts

    • Gate io Referns Kod: “3930511” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip Gate io referns kod udur. Gate io kripto para borsasına kayıt olurken “Referns Kimliği” yazan yere “3930511” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 100'dür. Ayrıca 6666$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası Gate io Referns Kod: “3930511” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen Gate io borsasına: “3930511” referns kod u ile kayıt olun.
    • MEXC Referns Kod: “mexc-rb” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip MEXC referns kod udur. MEXC kripto para borsasına kayıt olurken “Davet Kod u” yazan yere “mexc-rb” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 100'dür. Ayrıca 1000$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası MEXC Referns Kod: “mexc-rb” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen MEXC borsasına: “mexc-rb” referns kod u ile kayıt olun.
    • Binance Referns Kod: “VO2P1RYP” olarak kullanilir. Dünyada en çok kullanılan, ömür boyu geçerli, en yüksek indirim oranına sahip Binance referns kod udur. Binance kripto para borsasına kayıt olurken “Referns Kimliği” yazan yere “VO2P1RYP” yazınız. Alacağınız işlem ücreti indirimi % 116'dır. Ayrıca 600$ USDT komisyon iade bonusu alacaksınız. Kripto para borsası Binance Referns Kod: “VO2P1RYP” ile vadeli işlem yani futures işlem ücreti indirimleri ve spot ve marjin işlem ücreti indirimleri kazanırsınız. Ayrıca bonuslar ve bir çok promosyon kazanırsınız. Teknoloji ve finans dünyasında yatırım ve ticaret yapmak için hemen Binance borsasına: “VO2P1RYP” referns kod u ile kayıt olun.
×
×
  • Create New...
us